URLALI GİRİŞİMCİ KADINLAR SERTİFİKA ALDI

Urla Belediyesi, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ve S.S Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi işbirliği ile kadınların ekonomik olarak güçlenme çabalarını desteklemek amacıyla düzenlenen “Girişimcilik Motivasyonu Geliştirme Atölyesi”nin danışmanlık toplantısı ve sertifika töreni Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Dört mahallede 40 kadına verilen danışmanlık toplantısı ve sertifika törenine Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Can Kumova, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Serhat Kocaefe, Urla İlçe Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü veterineri Ayşegül Avşar, Garanti Bankası Urla Şube Müdürü Aslıhan Toz, Mali Müşavir Bülent Köklü ve girişimci kadınlar katıldı.  

EVLERİNİZDE OTURMAYIN

Törende konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Çok değerli ve kıymetlisiniz. Evlerinizde oturmayın. Hep beraber üretelim. Ülke ekonomisi için, aile ekonominiz için. Satabileceğiniz ürünleri üretirsek sizinde kendinize olan güveniniz yerine gelecektir. Birçok şeyi kendi paranızla almanın hazzını yaşayacaksınız. Urla'da çok güzel bir birliktelik var. Sizlerle beraber her şeyi yapabiliriz.  Biz belediye olarak elimizden ne geliyorsa destek olacağız” dedi.

Başkan Uyar daha sonra “Girişimcilik Motivasyonu Geliştirme Atölyesi”ne katılan girişimci kadınlara sertifikalarını verdi.

KADIN KOOPERATİFİNDEN BAŞKANA DESTEK

Urla Kadın Kooperatifi ortakları adına basın açıklaması yapan  Urla Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi  Başkanı Duriye Kayserlioğlu; “Kooperatifimiz adına Balıklıova projesi ile ilgili yapılan çalışmalardan dolayı Urla Belediyesi’ni  ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı taktir ediyor, teşekkürlerimizi sunuyor ve yanında olduğunuzu açıklıyoruz” diye konuştu.